Nieuws

FEESTAVOND ZAT. 26 MEI

Een aantal teams zullen nacompetitie spelen, maar zaterdag worden voor bijna alle teams de laatste competitie-wedstrijden gespeeld. Diverse teams zijn kampioen en/of promoveren; reden genoeg om dit met elkaar te vieren. Vanaf ca. 17.00 uur tot 22.

Topdag voor vv Unicum!! 1e, 2e kampioen O19 gepromoveerd!

Zaterdag 19 mei zal worden bijgeschreven in de annalen van v.v. Unicum. Op de nu al historische dag vielen een aantal genoemde feiten samen. ONs twwede elftal wat onder leiding staat van Michel Kakisina en Jos Rutten had aan een punt voldoende om kampioen te worden maar tegen de stadgenoot sv Lelystad werd er een 1-0 overwinning geboekt waardoor de zeer verdiende titel een feit is.

Unicum JO10-1 seizoen 2017/2018

Reeds 26 wedstrijden zijn de mannen van unicum JO10-1 ongeslagen en staan dit seizoen voor iets heel moois. De finale  beker staat voor de deur en bovenaan in de competitie van de hoofdklasse regio west. Dit zou betekenen dat als over 4 wedstrijden de stand nog steeds zo is dat de jongens 9 en 10 jaar oud , voor de 2de keer kampioen worden in 1 seizoen. Eerst in de hoofdklasse oost en nu dan in west. Ook maken ze nog kans op de nationale beker te winnen .

Na winst op Otterlo heeft Unicum nog één punt nodig voor de titel

v.v. Unicum - s.v. Otterlo stond zaterdag 12 mei op  het programma.

Unicum JO11-5 plaats zich voor bekerfinale

Zaterdag 28 april stond voor Unicum JO11-5 de halve finale van de beker op het programma. Dit was een wedstrijd tegen Heino JO11-6 en werd gemakkelijk met 5-0 gewonnen.

Unicum JO9-1 door naar de bekerfinale

Vandaag stonden de mannen om 08:45 bij Unicum voor een plaats in de bekerfinale. Maar eerst moest de wedstrijd natuurlijk nog wel gewonnen worden. De jongens hadden een goede start en zaten er goed bovenop. Door goed combinatiespel werd het doel van de tegenstander al snel 4 keer gevonden. Het beeld van voorgaande wedstrijden was nog wel eens dat het na een goede eerste helft wat inzakte.

Kampioenkoorts nekt v.v. Unicum

Zaterdag 28 april.      Zwart Wit '63 - v.v. Unicum Op de prachtige accommodatie van de Harderwijkers trad Unicum in een gehavende opstelling aan tegen Zwart Wit. Sven was geschorst, Mike en Quincy beide geblesseerd en Mitchell en Raydel kampen beide met knie klachten maar na de warming-up stonden beide toch aan de aftrap.

Unicum 1 loopt tegen een zeperd op

Onder een prachtig zonnetje stonden de ploegen s.c. Hoevelaken en v.v. Unicum precies om 14:30 klaar voor de aftrap.

Jeugd coördinator JO15/ JO14 junioren

Ondanks eerdere berichten is het helaas nog steeds niet gelukt om, na het aangekondigde vertrek van Micha, een compleet team samen te stellen van coördinatoren binnen de Jeugd Commissie van vv Unicum. Daarom zijn wij nog steeds op zoek naar: Jeugd coördinator JO15/ JO14 junioren De taken van een jeugd coordinator bestaan o.a. uit: -       Verantwoordelijk voor de teamindeling en doorstroming; -       Draagt samen met de technische staf de verantwoording voor de aanvoer van spelers voor de selectie teams; -       Aanspreekpunt voor de leiders en trainers van de elftallen; -       Draagt zorg voor een sociaal verantwoorde uitvoering door leiders en trainers; -       Voert het aanname, selectie en wachtlijst beleid uit; -       Bijwonen van vergaderingen en cursussen; -       Het organiseren van wedstrijden of toernooien; -       Verantwoordelijk omtrent alle zaken betreffende de elftallen; Dit alles voor de teams die binnen zijn categorie vallen. Heb je interesse in bovenstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar Lees meer

Unicum wint derby

zaterdag 14 april Unicum heeft in de stadsderby tegen Batavia'90 goede zaken gedaan. In een heerlijke wedstrijd waarin beide ploegen vol voor de winst gingen trok de thuisploeg aan het langste eind. Door de 4-3 zege is het kampioenschap bijna binnen. Unicum begon met een aantal verassingen in de basis. Trainerskoppel van Ankeren/de Bruijn wilde wat meer ervaring in de ploeg en kozen voor routinier Arthur van der Veen in plaats van de jonge Mario Schelfaut.
Getoond 1–10 van 5451234567...5455