Nieuws

Unicum boekt weer een overwinning

Zaterdag 17 maart, Unicum 1 – v.v. Barneveld 1 Na een tumultueuze en zeer bewogen week, waarin Unicum de samenwerking in goed overleg met één van haar hoofdtrainers heeft beëindigd. Stond er gewoon weer een wedstrijd op het programma. Koploper Unicum, heeft uit de laatste 4 wedstrijden maar 4 punten gehaald.

Zat. 3 mrt: Alle competitie-wedstr. afgelast - KANTINE is open

Hoewel dus alle competitie-wedstrijden zijn afgelast, is de kantine vanaf 11.00 uur gewoon open. De koffie is klaar en later is er volop gelegenheid om te kraken, pokeren, zwikken enz. Maar ook voor een praatje en drankje is iedereen welkom. Om ca.

Unicum 1 verspeelt dure punten

In de vooraf als lastige uitwedstrijd bestempelde pot tussen v.v. Stroe en v.v.Unicum kan er achteraf geconcludeerd worden dat het inderdaad een lastige middag is geworden voor de koploper in de derde klasse B.

Unicum 1 breidt voorsprong uit

Het was zaterdagmiddag aangenaam toeven op Sportpark Schouw: prachtig weer en een wedstrijd die erom ging. Unicum, koploper in 3B, trad aan tegen Terschuurse Boys, dat de derde plek bezette. Unicum kon zich de uitwedstrijd nog goed herinneren: onder slechte (weers-)omstandigheden leed het toen het eerste puntenverlies (0-0). Unicum miste Quincy wegens een blessure en zijn plaats werd ingenomen door Emre. De eerste helft was matig te noemen.

Unicum JO9-1 door naar de halve finale van de beker

Afgelopen week stond de wedstrijd voor een plaatst in de halve finale van de bekercompetitie op het programma. 
Er moest thuis worden gespeeld tegen DVS ‘33 JO9-1 . We kennen het team uit Ermelo die ook bij ons in de competitie zat en toen had DVS het duel in hun voordeel beslist . 
Om 09.30 uur mochten we starten voor een plek in de halve finale (al dachten we toen nog dat we voor een finaleplaats speelden) en onze jongens waren gebrand om nu wel te winnen.

Keepers gezocht JO17 ( B junioren )

We zijn met spoed op zoek naar 2 keepers voor onze JO17 elftallen. Daarnaast zoeken wij nog steeds een trainer voor JO17-4. Mocht je interesse hebben neem dan contact op via henk@unicumlelystad.nl Met sportieve groet,

Henk Laurier
JO17 (B)- Coördinator
vv Unicum te Lelystad

Mededeling van het bestuur

Op de laatst gehouden Bijzonder Algemene Ledenvergadering (29 januari 2018) is er geen kascontrolecommissie benoemd wegens gebrek aan kandidaten.
Het bestuur is naarstig op zoek gegaan naar leden die kandidaat willen zijn voor een eventuele benoeming in deze commissie, wat gelukt is.
Onderstaande leden zijn kandidaat voor de kascontrolecommissie.
J. Dost
R.

Moeizame maar zeer terechte overwinning Unicum1

Iets later dan gepland floot scheidsrechter Jansen voor het begin signaal van de wedstrijd. De gasten uit Hulshorst waren maar voor één ding gekomen "de schade zo beperkt mogelijk houden" en ondanks het grote overwicht had de thuisploeg daar best wel problemen mee. Maar uiteindelijk stond er een terechte einduitslag van 1-0 op het scorebord. De gasten uit Hulshorst, een is een Lees meer

Batavia wint van ons aller Unicum

De voetballers van Batavia'90 hebben zaterdag hun eerste stadsderby ooit in de clubgeschiedenis gewonnen. Batavia was in de derde klasse B met 2-0 te sterk voor stadsgenoot en koploper Unicum.  Het spel lag in de eerste helft een paar minuten stil na een opstootje waarbij ook publiek in het veld kwam. Bij rust stond het nog 0-0 op sportpark Doggersbank. In de tweede helft was Kevin Olaria de grote man bij de thuisploeg door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 29 januari 2018

Aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Voetbalvereniging Unicum, Hierbij nodigt het bestuur van vv Unicum u uit voor het bijwonen de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van Voetbalvereniging Unicum. De vergadering is op: Maandagavond 29 januari 2018
Aanvang 20:00 uur
Locatie kantine Sportpark Schouw Agenda :
1. Opening
2. Vaststellen van de agenda
3. Mededelingen/ingekomen stukken
4.
Getoond 1–10 van 5281234567...5253