Nieuws

Unicum 1 verliest vooral van zich zelf

Op een prachtige zonnige dag reisde Unicum, dit keer met eigen vervoer, naar Horst. Zonder Marvin, Mike en Sam maar met 17 fitte spelers kon trainer Maurice Ligeon wederom een kwalitatief goed elftal opstellen. De wedstrijd begon rommelig. maar Unicum trok het initiatief wel naar zich toe. In de 10e minuut maakte Quincy bij de corner vlag een overtreding.

Unicum JO12-5 toont karakter

De opmars van de vrienden van Unicum JO12-5 gaat vrolijk verder. Het ging afgelopen zaterdag tegen de leeftijdgenootjes van FC Horst niet van een leien dakje. Maar na 4x15 minuten voetballen stond er een felbevochte 3-4 overwinning op het scorebord. JO12-5 staat nu gedeeld aan kop en dat is loon naar werken.

Het was opnieuw fantastisch voetbalweer! Niet alleen voor de kanjers van JO12-5, maar ook voor de vele meegereisde ouders! We waren versterkt met Jelle, Driss en Ryan zodat we met een goed team tegen Horst konden aantreden.

Blessure? maak via Unicum direct een afspraak bij Centra Plaza

Een afspraak maken voor het laten beoordelen van een blessure in de verzorgingsruimte bij Unicum doet u via het afspraken formulier hieronder: http://centraplaza.

Unicum 1 krijgt op de broek

De dag begon mooi op het sportpark de Schouw. Prachtig weer en een prettige ambiance. Echter na het blessureleed van doelman Mike Schoonheim kon er tijdens de warming-up ook een streep door de naam van Shirwan Hessen gezet worden. Noddy Bronts nam plaats onder de lat en maakte  zijn officiële competitie debuut. Voor de rest wast de opstelling gelijk aan die van vorige week.

Unicum JO12-5 slaat genadeloos toe

Op een heerlijk zonnig sportpark Schouw ontving Unicum JO12-5 afgelopen zaterdag DVS Ermelo. Na de 2-2 in Hoevelaken hebben de mannen in blauw/wit de weg naar boven ingezet. Hoewel de eerste helft gelijk op ging, sloeg Unicum in de tweede helft genadeloos toe: 7-2!   De harde kern van Unicum JO12-5 moet wekelijks worden aangevuld met andere spelers om uiteindelijk toch met minimaal 8 strijders aan te kunnen treden. Deze week sloten Driss, Jayden en Ryan zich bij ons aan en daarvoor bedanken wij hen natuurlijk hartelijk. Zo hadden we in iedere linie een sterke opstelling.

Unicum 1 wint overtuigend in Voorthuizen

Zaterdag 29 september stond de uitwedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen op het programma. "Voorthuizen (Nedersaksisch: Voorthuzen) is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Lees meer

Unicum 1 wint met overtuiging van Blauw Geel'55

Afgelopen zaterdag was uw vaste correspondent helaas niet van de partij bij de seizoensouverture "v.v. Unicum - Blauw Geel" De wedstrijd startte pas om 15:15 door een blessure in een van de voorgaande wedstrijden waardoor het programma in zijn geheel wat uitliep. Unicum spoot uit de startblokken, een vrije trap van Jeremy zwaaide wederom op z'n Ronaldo's op de paal en Cees was er als de kippen bij om de niet eenvoudige rebound gedecideerd tegen de touwen te werken. Niet veel later werd Cees opnieuw gezocht het kopte op Nossy die de bal diagonaal achter de Blauw Geel doelman prikte.

Unicum JO12-5 tankt vertrouwen in Hoevelaken

De voorbereiding van JO-12 5 was op zijn zachtst gezegd niet vlekkeloos. Het duurde even totdat we de technische staf helemaal compleet hadden en de eerste bekerwedstrijd was niet echt een wedstrijd. En dan was daar nog de zorg om genoeg spelers te krijgen zodat we in ieder geval 8 spelers konden opstellen. Deze zorg is voorlopig nog niet weggenomen. Toch konden we met vertrouwen afreizen naar Hoevelaken voor een ontmoeting met hun JO12-4.

seizoenstart Unicum 1 - Blauw Geel 1

Het is eindelijk zover. Na een lange voorbereiding en het wennen aan een nieuwe trainer en spelers moet Unicum 1 klaar zijn voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding begon veel belovend het in Lelystad prestigieuze voetbal toernooi "de FlevoCup" werd over twee speeldagen meer dan terecht gewonnen. Eerst werd SVL'67 aan de zegekar gebonden en later op de dag moest ook Batavia eraan geloven. In de finale een week later werden de amateurs van AJAX 2 eenvoudig verslagen.

VV Unicum doet weer mee aan de Grote Clubactie

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doet Unicum ook weer mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Vanaf de Kabouters t/m JO13 krijgt iedere speler een boekje met daarin een aantal loten. Vanaf JO14 t/m Unicum 1 krijgt elk team een boekje. De leider(s) van deze teams wordt gevraagd om binnen desbetreffend team zoveel mogelijk loten te verkopen.
Getoond 1–10 van 5641234567...5657