Nieuws

Unicum 1 gaat ongeslagen de winterstop in.....

Op deze koude zaterdagmiddag trad koploper Unicum aan tegen middenmoter SP Teuge. Unicum miste nog steeds Mitchell en er waren nog meer absenten: Sven (ziek) en Quincy (vakantie). Daarom waren er enige verschuivingen in het team nodig. De verdediging bestond nu uit Melvin, Raydel, Mario S. en Neville.

vrijdag 15 december Kerst kraken (klaverjassen) @vv Unicum

Op vrijdag 15 december is het weer zover. Het jaarlijkse kraak toernooi staat weer op het programma. Dit jaar GEEN inschrijflijsten aan de bar, maar gewoon een vrije inloop!
De organisatie ligt zoals elk jaar weer in handen van kers verse vader Richard “Abe” Dijkstra en Rut Kroon. Ook dit jaar hebben zij weer leuke prijzen geregeld. Maar het kraak toernooi kenmerkt zich vooral als gezellig.

vv Stroe 1 - v.v. Unicum 1 afgelast

Helaas is de wedstrijd van zaterdag 9 december voor ons vlaggenschip afgelast. Omdat de kunstgras velden in Lelystad er prima bij lagen, voor de zekerheid nog even gebeld naar v.v. Stroe. Maar zij zijn gisteren getroffen door een wolkbreuk waar alleen maar sneeuw uitviel.

Unicum JO10-1 KAMPIOEN!

Hoi Blauwen!!
Het seizoen voor Unicum O10-1 begon op 2 September 2017 met de bekerwedstrijd tegen Sparta Nijkerk O10-4 uitslag 0-18 voor Unicum. De toon was gezet!!  Snel daarna volgde de beker overwinningen op Horst O10-1 en Hoevelaken O10-2. Hoppa volgende rondje beker bereikt.
Op naar de competitie, gelijk de topper op het programma Sv  Lelystad O10-1 -  Unicum O10-1 al snel bleek dat SvL niks te vertellen had op eigen veld. Na snel met 0-4 voor te staan namen de boys wat gas terug en maakte we het ons nog wat lastig 3-5 winst  eind uitslag.

Moeizame maar verdiende overwinning vv Unicum

Scheidsrechter Ramon Tulen floot om 15:03 voor de start van de wedstrijd. Dat was gelijk het meest opvallende feit van de man in zwart. Dat mag een compliment worden genoemd. De jongeman floot een zeer goede wedstrijd. Unicum stond aan de aftrap met dezelfde ploeg, minus Mitchell, als vorige week.

Unicum wint met hakken over de sloot bij sv Otterlo

Zaterdag 25 november ging Unicum op pad naar Otterlo, de plaatselijk SV Otterlo was de tegenstander. Als trotse koploper van de 3e klasse B stapte de voltallige spelers groep en staf in de bus. Raydel was helaas voor één wedstrijd geschorst maar verder waren er geen personele problemen. Otterlo is een Lees meer

Unicum 1 wint ook met 10 man

Zaterdag 18 november stond de topper in de derde klasse B op het programma. Koploper Unicum ontving op het sportpark de Schouw VIOS uit Vaassen, die de tweede plaats bezette. Scheidrechter Letschert gaf om 15:00 uur het sein om de wedstrijd te starten. Unicum begon in dezelfde opstelling als de voorgaande twee wedstrijden. Op het goed gevulde terras voor de kantine was de sfeer prima.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 28 november 2017

  Aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Voetbalvereniging Unicum, Hierbij nodigt het bestuur van vv Unicum u uit voor het bijwonen de Algemene Ledenvergadering van Voetbalvereniging Unicum. De vergadering is op: dinsdagavond 28 november 2017
aanvang 20:00 uur
locatie kantine Sportpark Schouw Agenda 1. Opening
2. Vaststellen van de agenda
3. Mededelingen/ingekomen stukken
4.

Zevenklapper v.v. Unicum 1

Na twee uitwedstrijden op rij stond er deze zaterdag eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Unicum ontving op haar eigen sportpark de Schouw Rood Wit’58 uit Putten. Rood Wit '58 is opgericht op 8 september 1958. De oprichting betekende nogal wat voor de buurtschappen Lees meer

Wedstrijdshirt per direct weer leverbaar

Het Unicum wedstrijdshirt is per direct weer leverbaar in alle maten. Voor openingstijden van onze clubshop zie kleding.
Getoond 1–10 van 5131234567...5152