Nieuws

Einde samenwerking TopFit en Unicum

In het voorjaar van 2007 tekende TopFit Fysiotherapie en v;v. Unicum een samenwerkingsovereenkomst. In eerste instantie werd de fysiotherapie praktijk het verlengstuk van onze eigen sportverzorging. Spelers met blessures die op de club niet behandeld konden met enige spoed en vooral voorrang worden doorverwezen naar TopFit Fysiotherapie. Toen was dat een stap die paste bij de nieuwe ambities van de vereniging De samenwerking kwam mede tot stand uit club liefde, één van de eigenaren Dennis Geerlings was jarenlang speler van ons alle Unicum.

Zwaar bevochten zege Unicum 1

Scheidsrechter Martin Schuhmacher gaf precies om 15:00 uur het sein om de wedstrijd te starten. Unicum - Zwart Wit '63 vooraf ingeschat als een wedstrijd waarin de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Na afloop van de door de thuisploeg zwaar bevochten 2-1 overwinning werd deze inschatting geen zins gelogenstraft. Unicum begon in dezelfde basis opstelling als vorige week, en probeerde de wedstrijd naar haar hand te zetten maar de gasten uit Harderwijk lieten zich niet eenvoudig vast zetten, sterker nog zij voetbalde frank en vrij en lieten duidelijk merken dat zij niet voor spek en bonen naar Lelystad waren gekomen. Unicum probeerde via verzorgd aanvalsspel het heft in handen te nemen maar de Harderwijkse verdedigers stonden prima opgesteld en gaven weinig weg.

Unicum verliest punten maar blijft ongeslagen

In het pittoreske Terschuur stond afgelopen zaterdag de wedstrijd Terschuurse Boys (TB) en v.v. Unicum op het programma. Het was bar en boos op het sportpark van de ontvangende vereniging. Een priemende wind en werkelijk de hele wedstrijd regen.

Eclatante overwinning v.v. Unicum 1

Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd op het programma. De ploeg van onze trainers Edwin van Ankeren en Michel van Oostrum was er klaar voor om v.v. Elspeet te ontvangen. De spelers waren er ook op gebrand om een goede pot op de mat te leggen en het publiek te vermaken.

Unicum 1 begint met een overwinning

Na een moeizame voorbereiding is v.v. Unicum afgelopen zaterdag goed begonnen. In Hulshorst werd bij de gelijknamige v.v.

Keeper gezocht voor de JO15-5

Beste mensen, Voor onze JO15-5 zijn wij nog op zoek naar een keeper.
Helaas hebben wij deze nog niet van de wachtlijst kunnen halen waardoor het team nog steeds zonder keeper moet spelen. Ben of ken je iemand die graag wil komen keepen bij onze mooie club meldt je dan nu bij mij aan.
Aanstaande zaterdag begint ook voor dit team de competitie, het zou mooi zijn als we dan ook een keeper hebben. Schrijf je nu in via de site of stuur mij een mail voor meer info: Lees meer

Start competitie

Eindelijk is het dan zover, het komend weekend starten we met competitie voetbal. Drie weken later dan de laatste jaren maar gezien de vakantie periode een uitstekend moment om te beginnen. De voorbereiding is hier en daar wat chaotisch verlopen (vakantie en blessures lagen daar aan ten grond slag). Maar we mogen optimistisch vooruit kijken. De trainersstaf bij de jeugd is behoorlijk uitgebreid, als gevolg van de indeling per jaar (onder 8,9,10,11 etc.

Plus Postma bestaat 15 jaar

Langs deze weg willen wij Plus Postma feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal. Al vele jaren is Plus Postma onze trotse hoofdsponsor en zijn wij dankbaar voor hun steun. Een mooi feest en een goede toekomst gewenst en hopelijk nog vele jaren onze hoofdsponsor. Bestuur van vv Unicum

Verhuisbericht

Wist u al dat één van onze zeer trouwe sponsors, Kam & Bronotte Makelaars B.V.  is verhuist? Na een zeer grondige verbouwing zijn zij nu te vinden op het volgende adres;   De Veste 10 14  8231 JA Lelystad. Bent u van plan om uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar die een goed onderbouwd advies kan geven m.b.

Nieuws van onze Fysio TopFit (1)

Thema-avond voor alle trainers en begeleiders van VV Unicum Groeispurt bij de Junioren en een verhoogd risico op een blessure   In de maand oktober zullen er voor alle trainers/begeleiders bij Unicum meerdere avonden worden georganiseerd om het thema ‘Groeispurt’ onder de aandacht te brengen. De data zullen binnenkort nader bekend worden gemaakt.
Groeispurt heeft vele fysieke en hormonale veranderingen tot gevolg. Bij jongens is de gemiddelde leeftijd tussen de 11-12 jaar met een piek rond de 14, en bij meiden tussen 10-11 jaar met een piek rond de 12 jaar. Gedurende deze periode hebben ze een verhoogd risico op het oplopen van blessures aan pezen, spieren en groeischijven.
Getoond 1–10 van 4981234567...4950