Nieuws

Indeling Unicum voetbal academie 2018-2019

De indeling van de Unicum voetbal academie is bekend. Klik hier om deze te bekijken.

COR BAKKER-toernooi op zat. 23 juni a.s.

Traditiegetrouw wordt het voetbalseizoen bij Unicum afgesloten met het CB-toernooi. Vanaf ca. 10 uur strijden 20 teams om de eer en de overwinningsbeker. Na de finale is er live-muziek en een BBQ voor deelnemers en vrijwilligers. Vast nu bedanken we alle vrijwilligers: het organisatie-team, de scheidsrechters, de kantine-vrijwilligers en alle overige vrijwilligers.

Gezocht trainer JO17-2

Wij zijn met spoed op zoek naar een trainer voor onze JO17-2. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende. Met sportieve groet,

Henk Laurier
JO17 (B)- Coördinator
vv Unicum te Lelystad
henk@unicumlelystad.nl

JO9-1 Kampioenen Flevolands Kampioenschap

Het laatste toernooi van dit seizoen voor JO9-1. Een seizoen waarin de jongens voor het eerst 6 tegen 6 speelden op een kwart veld. Het was erg wennen maar gaandeweg het seizoen zag je steeds meer dat ze het spelletje op een klein veld snapten. En dan vandaag kwam het er helemaal uit. Ook op een kleine veld is slim spelen een kwestie van overspelen en elkaar vertrouwen.

VRIJWILLIGERSAVOND ZAT. 9 JUNI vanaf 20.00 uur

Vele vrouwen en mannen zetten zich in als vrijwilliger bij Unicum. Als scheidsrechter, bij het wedstrijdsecretariaat, leiders, trainers,  coördinatoren ,in de kantine (logistiek, bar en keuken),  bij het onderhoud/schoonhouden  v.d. accommodatie ,  als lid van een commissie en/of  bestuur.  Via dit bericht bedanken we alle vrijwilligers voor hun bijdrage.

Nieuwe JO15/JO14 Coördinator

Na een lange zoektocht zijn we er in geslaagd om een vrijwilliger te vinden die als JO15/JO14 coördinator de taken op zich zal nemen. Dit is Don Houtstra. Wij zijn van mening dat met de komst van Don we een energiek teamlid kunnen toevoegen aan de jeugdcommissie. Hiermee kunnen we de ondersteuning aan alle trainers, leiders en spelers continueren. Don heeft in ieder geval erg veel zin in om te starten en we zijn dan ook erg blij met zijn komst.

CONTRIBUTIE 2018-2019

De tarieven van de contributie voor het komende seizoen kunt u vinden onder het tabblad aanmelden. Hier vindt u ook de regels omtrent opzeggingen. Opzeggingen dienen voor 1 juli 2018 schriftelijk gemeld te worden bij de ledenadministratie.

Topdag voor vv Unicum!! 1e, 2e kampioen O19 gepromoveerd!

Zaterdag 19 mei zal worden bijgeschreven in de annalen van v.v. Unicum. Op de nu al historische dag vielen een aantal genoemde feiten samen. ONs twwede elftal wat onder leiding staat van Michel Kakisina en Jos Rutten had aan een punt voldoende om kampioen te worden maar tegen de stadgenoot sv Lelystad werd er een 1-0 overwinning geboekt waardoor de zeer verdiende titel een feit is.

Unicum JO10-1 seizoen 2017/2018

Reeds 26 wedstrijden zijn de mannen van unicum JO10-1 ongeslagen en staan dit seizoen voor iets heel moois. De finale  beker staat voor de deur en bovenaan in de competitie van de hoofdklasse regio west. Dit zou betekenen dat als over 4 wedstrijden de stand nog steeds zo is dat de jongens 9 en 10 jaar oud , voor de 2de keer kampioen worden in 1 seizoen. Eerst in de hoofdklasse oost en nu dan in west. Ook maken ze nog kans op de nationale beker te winnen .

Na winst op Otterlo heeft Unicum nog één punt nodig voor de titel

v.v. Unicum - s.v. Otterlo stond zaterdag 12 mei op  het programma.
Getoond 1–10 van 5511234567...5556