Eclatante overwinning v.v. Unicum 1

1 Oktober, 2017 21:54

Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd op het programma. De ploeg van onze trainers Edwin van Ankeren en Michel van Oostrum was er klaar voor om v.v. Elspeet te ontvangen. De spelers waren er ook op gebrand om een goede pot op de mat te leggen en het publiek te vermaken. De wedstrijd stond ook nog even in het teken van de in gebruik name van het nieuwe scorebord. Mogelijk gemaakt door een aantal trouwe sponsoren. Via deze weg nogmaals dank Staalbedrijf Lelystad - Plus Postma - Kam&Bronotte Makelaardij - Flevo Dankwerken - Spanhak dakwerken en in het bijzonder TWS infra - De Wilde Sierbestrating. 

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter R. Letschert en om 15.05 floot hij voor de start van de wedstrijd. Nog niet koud begonnen was het Cees Toet die al gelijk het scorebord in werking stelde 1-0. De toeschouwers waren nog aan het kletsen over de snelle goal toen in de derde minuut Ben Namnai de 2-0 achter de verbouwereerde Elspeet doelman schoot. Ben (1e jaars A-junior) speelde overigens een puike pot. Na zo'n geweldige start gaat iedereen natuurlijk makkelijker voetballen. Voor het aanwezige publiek, die zich door het slechte weer met name onder het afdak voor het clubhuis het opgesteld was het genieten van onze ploeg en bovenal een prettige kennismaking met de nieuwe spelers. Met het ervaren verdedigingsduo Raydel Kewal en Mitchel Kappenberg lijkt er niets in de weg te staan om een prachtig seizoen te draaien. Met de stylisten Nejim Elatiaoui en Quincy Leuf is het genieten geblazen. Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk kort zijn. Het was een eenzijdige wedstrijd waarin Unicum via Mitchel en Quincy voor de rust nog uitliep naar 4-0.

Na de pauze lag de 5-0 (goal Nejim) ook al snel in het mandje. Na dat Unicum wat gas terug nam scoorde Elspeet zowaar de ere treffer (5-1)een goede voorzet werd knap achter Mike Schoonheim geknikt. Mike had geen schuld aan de goal maar kon zich in de wedstrijd niet onderscheiden simpelweg om dat hij niet te doen kreeg. Na een minuut of 20 rustig aan doen gaf Unicum in de slotfase van de tweede helft toch nog even gas en werd de voorsprong vergroot naar 8-1. Cees Rodney Rink (ingevallen) en Nejim maakte de goals.

MAN Of THE MATCH Nejim Elatiaoui - gesponsord door Edwin van Ankeren Dienstverlening

Wedstrijdbal sponsor SD Sportpromotion / Arcerbis sportswear

< Unicum verliest punten maar blijft ongeslagen Unicum 1 begint met een overwinning >