Start competitie

19 September, 2017 11:12

Eindelijk is het dan zover, het komend weekend starten we met competitie voetbal. Drie weken later dan de laatste jaren maar gezien de vakantie periode een uitstekend moment om te beginnen. De voorbereiding is hier en daar wat chaotisch verlopen (vakantie en blessures lagen daar aan ten grond slag). Maar we mogen optimistisch vooruit kijken.

De trainersstaf bij de jeugd is behoorlijk uitgebreid, als gevolg van de indeling per jaar (onder 8,9,10,11 etc.)

Noddie Bronts, Tim van Dijk, Mario Schelfaut zijn aan de staf toegevoegd. Mike Bontekoning, Rut Kroon en Peter van der Horst zijn in de onderbouw vertrouwde gezichten. Robert Staarman (O15), overgekomen van asv Dronten bevalt tot nu toe uitstekend. Steve van Abeelen heeft de overall verantwoordelijkheid voor de O17 en O19 groepen maar traint zelf de O17, Peter Leeuwenburg is last minute toegevoegd aan de staf voor 019. Peter Bos zorgt bij de jeugd voor de interne scouting. Verder lopen er meerdere jonge Unicumers stage bij de verschillende jeugdteams (Veron Lens, Dion Mullie, Eranio Landsdorf zijn hier enkele voorbeelden van). En uiteraard kunnen we niet zonder de hulp van de vele vrijwilligers die er voor zorgen dat alle teams op zaterdag hun potjes kunnen spelen. Het bestuur en de Jeugd Commissie is bijzonder trots op alle vrijwilligers.

Bij de senioren is Michel Kakisina terug als trainer van het 2e elftal, wat direct zijn vruchten heeft afgeworpen richting de saamhorigheid en betrokkenheid bij het 2e. Uiteraard wordt Michel ondersteunt door Jos Rutten.

Bij Het eerste blijft het qua trainers onveranderd, Edwin van Ankeren en Michel van Oostrum zijn beide verantwoordelijk voor het 1e elftal. Ramon van Dijk en Guido de Bruin zijn de leider en teammanager. Verder zullen Dirk Jan Jannink en Willem Schoonheim hand en span diensten blijven verlenen als daar behoefte aan is. Daarnaast is oud 1e elftal keeper Alex Koopen toegevoegd aan de staf voor het trainen van de keepers.

Allemaal veel succes dit weekend en zorg met z'n allen dat Unicum op een positieve wijze op de voetbalkaart komt te staan. Winnen of verliezen, blijf je waardig en sportief gedragen!

met vriendelijk groet,

 

Het bestuur

 

< Keeper gezocht voor de JO15-5 Plus Postma bestaat 15 jaar >