GO Sport

Sportieve buitenschoolse opvang

 vv Unicum biedt in samenwerking met GO! Kinderopvang Buitenschoolse Sportopvang aan voor kinderen van de basisscholen. Na school wilt u uw kind op de Buitenschoolse opvang plaatsen? Uw kind heeft behoefte aan beweging en moet haar/zijn energie kwijt? Kies dan voor de Voetbal vereniging Unicum in Lelystad en laat ze uitwaaien bij de GO!Sport.

Wegbrengservice
Uw kind wordt vanuit school door chauffeurs naar het sportveld gebracht. Woont uw kind in buurt of zit in de buurt op school, dan kan hij/zij vanuit school/huis met de fiets of lopend naar de vereniging toekomen. In de fonkelnieuwe kantine gaan de kinderen eerst wat eten en drinken. Misschien nog wat huiswerk maken en dan het veld op. Daar wordt een uiterst gevarieerd sportprogramma aangeboden. Door een week lang aanbieden van een bepaalde sport, kunnen kinderen zich hierin verder ontwikkelen.

Voor wie? 
vv Unicum en GO! Kinderopvang bieden deze sportopvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Iedereen is van harte welkom ook al bent u geen lid van Unicum. Wij bieden BSO-Sportopvang 52 weken per jaar aan. Na elke schooldag op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00-18.30 uur en op vrijdag van 12.00-18.30 uur. In de schoolvakantie, studie- en margedagen elk dag van 8.15-18.30 uur. Op woensdag is de BSO gesloten.

Voor meer informatie over tarieven en plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de medewerkers van plaatsing en planning van GO! Kinderopvang op telefoonnummer 0320 294 900 of stuur een mail naar info@go-kinderopvang.nl. Zij staan u graag te woord!

 Wilt u een keer komen kijken? Vraag een rondleiding door een gastvrouw van GO! aan via onze website www.go-kinderopvang.nl.

De locatie is: 
vv Unicum 
Schouw 54-01 (Sportpark Schouw)