Nieuws

Unicum trots op Devyne Rensch

Nu hij doorbreekt denkt Ajacied Rensch aan vroeger: 'Een moeilijke tijd' Door Chiel van Koldenhoven Voor het grote publiek komt de opmars van Devyne Rensch wellicht uit de lucht vallen. De kenners weten wel beter: de achttienjarige verdediger wordt in Amsterdam al jaren bestempeld als groot talent. Hij is dit seizoen doorgebroken. Moeiteloos, zo lijkt het, in zowel de eredivisie als de Europa League. Maar de route daarnaartoe kende genoeg hobbels.

Club shop weer open

Avondklok verdwijnt trainingen weer op normale tijden

Beste leden, Zoals jullie waarschijnlijk allemaal reeds hebben vernomen, de avondklok gaat met ingang van woensdag 28 april eindelijk weer de kast in. Voor ons als voetballers veranderd er helaas nog niet veel. Het blijft voorlopig bij trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden. We trainden de laatste maanden op aangepaste tijden maar vanaf 28 april gaan we weer trainen op de "normale trainingstijden" Trainers/spelers let dus op! WOENSDAG 28 April de 1e stap naar het oude normaal wordt gezet. Veel plezier,   Bestuur v.

AFC AJAX komt weer naar UNICUM

Ajax komt opnieuw naar Lelystad Na de geslaagde edities van 2019 en 2020, is er in de zomervakantie van 2021 wederom een Ajax Camp bij VV Unicum in Lelystad. Dus ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil jij in de zomervakantie een week lang trainen als jouw favoriete Ajax-speler? Schrijf je dan in voor het Ajax Camp bij VV Unicum van 16 t/m 20 augustus 2021 en doe mee! Ga voor meer informatie en inschrijven naar: https://www.ajaxcampsenclinics.

Statement v.v. Unicum en Unicum Voetbal Academie

Beste leden en ouders van v.v. Unicum Bij deze wil het bestuur van v.v. Unicum en de Stichting Unicum Voetbal Academie een statement maken tegen de wildgroei van allerlei voetbal academies, voetbalscholen en regioteams zonder enige status.

avondklok veranderd trainingsschema v.v. Unicum

Bericht is voor alle leden. Het trainingsschema wordt met ingang van donderdag 1 april tijdelijk aangepast zodat alle teams weer kunnen trainen. Dit heeft wel gevolgen voor de aanvangstijd en de duur voor de trainingen. We hebben er met elkaar voor gezorgd dat er de afgelopen 9 maanden ondanks de beperkingen zoveel mogelijk is getraind en gespeeld. Als bestuur begrijpen we dat ook het onderling spelen niet kan tippen aan het spelen van "echte" wedstrijden.

De Teamwearspecialist open op afspraak

Trainingen en wedstrijden tot nader order afgelast

   Alle trainingen zijn vanaf zondag 7 februari AFGELAST!!
 

Waarschuwing

Beste ouders en of begeleiders van Unicum spelers onder de 18 jaar. Graag willen wij u eraan herinneren dat de corona regels nog steeds van kracht zijn. Dat betekend dat u uw kind naar trainen of wedstrijd mag brengen maar dat u zelf NIET op het sportpark mag zijn. U moet buiten de omheining van het sportpark blijven. Afgelopen zaterdag leken veel mensen lak te hebben aan de gemaakte afspraken.

Prijsuitreiking Grote Clubactie 2020

De afgelopen weken heeft de jeugd van VV Unicum weer geprobeerd zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Zij hebben weer een mooi bedrag opgehaald voor de club, wat ten goede zal komen aan de aanschaf van nieuwe doeltjes. Totale bruto opbrengst is dit jaar ruim € 4000!!!!  De lotenverkopers konden mooie prijzen winnen met het verkopen van de loten. Hieronder de prijswinnaars:  Winnaars individueel: 1ste plaats Dylano van Hattum 2de plaats Samuel Hoeseni 3de plaats Liam Hoffman Teamprijs: 1ste plaats team JO9-5, zij mogen met het gehele team gaan bowlen inclusief eten en een drankje bij bowlingcentrum Lelystad. 2de plaats team JO10-6, zij mogen met het gehele team gaan bowlen inclusief eten en een drankje bij bowlingcentrum Lelystad.

NIEUWJAARSWEDSTRIJD AFGELAST

Door de corona-crisis gaan de Nieuwjaarswedstrijd en het penalty-schieten helaas niet door. We hopen deze evenementen volgend jaar weer te organiseren. Het uitreiken van de penalty-bokaal werd jaarlijks gedaan door Silvia Doesburg (weduwe van Lloyd). Zij is dit jaar, als gevolg van een ernstige ziekte, overleden. Met veel dank zullen wij haar blijven herinneren.

UNICUM-50 JAAR

Door de corona hebben we ons 50-jarig jubileum in mei niet kunnen vieren. We hopen dit wel in 2021 te kunnen doen. Daarnaast willen we in onze kantine een collage maken van 50 jaar Unicum. Mocht u in het bezit zijn van oude foto’s, krantenknipsels, programmafolders/boekjes en andere oude herinneringen, dan verzoeken wij u deze uit te lenen. U kunt uw herinneringen afgeven aan een bestuurslid of deze digitaal toesturen: Lees meer

SLUITING ivm Feestdagen

Het voetbalcomplex is gesloten van zondag 20 december tot en met zondag 3 januari.
De laatste activiteiten in 2020 zijn dus op zaterdag 19 december; op maandag 4 januari 2021 is ons complex weer geopend.

Gevaarlijke situatie op de parkeerplaats

Beste ouders, Door Covid-19 is de club eigenlijk de club niet meer. We mogen veel activiteiten niet meer uitvoeren die ons als vereniging zo leuk maken. Voor u als frequente bezoekers van ons sportpark is het er zeker ook niet leuker op geworden. Uw kind wegbrengen en late3r weer ophalen is waarschijnlijk ook niet wat u van het voetbal seizoen had verwacht. Veel mensen kiezen er daarom voor om rond de velden buiten het sportpark uw kind gade te slaan.

Grote clubactie

De grote clubactie loopt ten einde, we hopen dat we dit jaar weer heel veel loten voor de vereniging hebben verkocht. Wij willen iedereen vragen om zijn boekje bij de leider in te leveren zodat we de verkochte loten op tijd kunnen invoeren. Nog geen loten gekocht? Geen probleem als je de vereniging toch wil steunen is het mogelijk om online loten te kopen. Zie Lees meer

Unicum JO11-4 tegen JO10-4

Spelers: Lennox, Tijl, Mees Mol, Nilo, Xavian, Yervano, Owen, Justin, Thijs en Rafaël.  Een aantal weken geleden kreeg JO10-4 te horen dat er een sponsor is voor het team. Het bedrijf eXpertiZe uit Nijkerk gaat het team sponseren. Wat is het team trots! Zaterdag 14 november was het zover. Ze mochten met de naam van de sponsor op hun shirt hun wedstrijd gaan spelen tegen unicum JO11-4.

SUPER INITIATIEF spelers Unicum 1

Super Initiatief spelers 1e team v.v. Unicum
De spelers van UNICUM 1 gaan hardlopen voor onze jeugd!!! Zoals bekend hebben de huidige maatregelen veel invloed op de teamsporten. Om toch in teamverband actief te blijven heeft Unicum 1 bedacht om met de spelers van het 1e team een sponsorloop organiseren met als doel "aanschaf nieuw materiaal" voor onze jeugdafdeling !!!. Als selectie gaan we in de maand November 1000 kilometer hardlopen (individueel of in maximale groepjes van 4).

BELANGRIJK BERICHT

Beste Leden,
Helaas zijn wij genoodzaakt om de ALV (algemene jaarvergadering) in verband met de strenge corona maatregelen uit te stellen. Het voornemen is om deze te houden in februari 2021, mits de maatregelen het dat op dat moment toelaten   Het zijn moeilijke tijden voor ons allen, de vereniging is hier geen uitzondering op. We staan als club voor een grote uitdaging. Door de corona uitbraak zijn de tijden nog nooit zo onzeker geweest.  CONTRIBUTIE De contributie is de belangrijkste bron van inkomsten.

Aangepaste Covid-19 maatregelen

Als gevolg van de verscherpte maatregelen vanuit de rijksoverheid inzake COVID-19, heeft het bestuur van v.v. Unicum ons protocol moeten aanpassen. De nieuwe richtlijnen gelden vanaf 14 oktober 22:00 uur en gelden tot ten minste 11 november 2020. De grootste wijzigingen zijn als volgt: Naast de kantine zullen ook de kleedkamers gesloten blijven.

Spreekuur fysio VERPLAATST

Wegens de nieuwe corona-maatregelen is het Unicum sportspreekuur van de fysiotherapie verplaatst naar 19:30-20:30 op de dinsdag en donderdagavond. Sporters van V.V. Unicum met (beginnende) lichamelijke klachten of problemen kunnen zich gedurende dit uur melden bij de verzorgingskamer op het sportpark. Het inloopspreekuur is bedoeld om de klacht te beoordelen.
Getoond 1–20 van 6881234567...3435