Nieuws

SLUITING ivm Feestdagen

Het voetbalcomplex is gesloten van zondag 20 december tot en met zondag 3 januari.
De laatste activiteiten in 2020 zijn dus op zaterdag 19 december; op maandag 4 januari 2021 is ons complex weer geopend.

Gevaarlijke situatie op de parkeerplaats

Beste ouders, Door Covid-19 is de club eigenlijk de club niet meer. We mogen veel activiteiten niet meer uitvoeren die ons als vereniging zo leuk maken. Voor u als frequente bezoekers van ons sportpark is het er zeker ook niet leuker op geworden. Uw kind wegbrengen en late3r weer ophalen is waarschijnlijk ook niet wat u van het voetbal seizoen had verwacht. Veel mensen kiezen er daarom voor om rond de velden buiten het sportpark uw kind gade te slaan.

Grote clubactie

De grote clubactie loopt ten einde, we hopen dat we dit jaar weer heel veel loten voor de vereniging hebben verkocht. Wij willen iedereen vragen om zijn boekje bij de leider in te leveren zodat we de verkochte loten op tijd kunnen invoeren. Nog geen loten gekocht? Geen probleem als je de vereniging toch wil steunen is het mogelijk om online loten te kopen. Zie Lees meer

Unicum JO11-4 tegen JO10-4

Spelers: Lennox, Tijl, Mees Mol, Nilo, Xavian, Yervano, Owen, Justin, Thijs en Rafaël.  Een aantal weken geleden kreeg JO10-4 te horen dat er een sponsor is voor het team. Het bedrijf eXpertiZe uit Nijkerk gaat het team sponseren. Wat is het team trots! Zaterdag 14 november was het zover. Ze mochten met de naam van de sponsor op hun shirt hun wedstrijd gaan spelen tegen unicum JO11-4.

SUPER INITIATIEF spelers Unicum 1

Super Initiatief spelers 1e team v.v. Unicum
De spelers van UNICUM 1 gaan hardlopen voor onze jeugd!!! Zoals bekend hebben de huidige maatregelen veel invloed op de teamsporten. Om toch in teamverband actief te blijven heeft Unicum 1 bedacht om met de spelers van het 1e team een sponsorloop organiseren met als doel "aanschaf nieuw materiaal" voor onze jeugdafdeling !!!. Als selectie gaan we in de maand November 1000 kilometer hardlopen (individueel of in maximale groepjes van 4).

BELANGRIJK BERICHT

Beste Leden,
Helaas zijn wij genoodzaakt om de ALV (algemene jaarvergadering) in verband met de strenge corona maatregelen uit te stellen. Het voornemen is om deze te houden in februari 2021, mits de maatregelen het dat op dat moment toelaten   Het zijn moeilijke tijden voor ons allen, de vereniging is hier geen uitzondering op. We staan als club voor een grote uitdaging. Door de corona uitbraak zijn de tijden nog nooit zo onzeker geweest.  CONTRIBUTIE De contributie is de belangrijkste bron van inkomsten.

Aangepaste Covid-19 maatregelen

Als gevolg van de verscherpte maatregelen vanuit de rijksoverheid inzake COVID-19, heeft het bestuur van v.v. Unicum ons protocol moeten aanpassen. De nieuwe richtlijnen gelden vanaf 14 oktober 22:00 uur en gelden tot ten minste 11 november 2020. De grootste wijzigingen zijn als volgt: Naast de kantine zullen ook de kleedkamers gesloten blijven.

Spreekuur fysio VERPLAATST

Wegens de nieuwe corona-maatregelen is het Unicum sportspreekuur van de fysiotherapie verplaatst naar 19:30-20:30 op de dinsdag en donderdagavond. Sporters van V.V. Unicum met (beginnende) lichamelijke klachten of problemen kunnen zich gedurende dit uur melden bij de verzorgingskamer op het sportpark. Het inloopspreekuur is bedoeld om de klacht te beoordelen.

v.v. Unicum legt Lelystad'67 eenvoudig over de knie

Zaterdag 10 oktober, Deze datum stond met de bekende 'blauw" viltstift omcirkeld in de voetbal agenda van het seizoen 2020_21. De Lelystadse derby Blauw vs. Rood stond geprogrammeerd. Normaal gesproken staat deze datum garant voor veel publiek, rijkelijk vloeiend bier, snacks uit de frituur en na afloop ongeacht het resultaat een zanger die lekker de sfeer opklopt waardoor het nog lang gezellig blijft op het Sportpark de Schouw. Helaas lijken deze tijden inmiddels vervlogen.

Week van de scheidsrechter!!!!!!!!!

Vanaf afgelopen zaterdag is het een week lang de week van de scheidsrechter en ook het bestuur van de VV Unicum heeft besloten om de kleine groep scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Alle scheidsrechters zijn beloond voor hun trouwe inzet met een mooie Robey sporttas. In de mooie grote tas kunnen ze al hun spullen makkelijk meenemen en in de kleedkamer van de scheidsrechters geeft dit een mooie uniforme aanblik. Hiermee laat onze club zien trots en blij te zijn met de club van scheidsrechters die elke zaterdag weer 1 of soms zelf 2, 3 potjes tot een goed einde brengen. Alle scheidsrechters die nog geen tas hebben ontvangen zullen deze in een later stadium alsnog krijgen.

LET OP Handvatten Unicum trainers, leiders, ouders

Handvatten Unicum trainers, leiders, ouders Trainen Thuis omkleden en thuis douchen is van toepassing voor alle trainingen van elk team bij Unicum. Ouders, geblesseerde spelers, andere vrienden of vriendinnen mogen niet op het sportpark. Zet uw kind (hoe vervelend ook netjes af bij de toegangspoort). Wedstrijden Alle teams tot en met 12 jaar (JO12) kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers, thuis omkleden is ook van toepassing. (op deze manier ontlasten we de volle kleedkamers).

RIVM regels en uitleg KNVB sinds 29 september

Er zijn veel onduidelijkheden omtrent de nieuwe maatregelen van de regering/RIVM. Als vereniging hebben wij maximaal proberen mee te werken om "corona-proof" te kunnen sporten. Afgelopen zaterdag had ik echt het idee dat het ook prima ging. Echter de landelijk afgekondigde maatregelen MOETEN door ons als vereniging worden gehandhaafd. We zouden het zeer op prijs stellen als u de trainers respecteert als zij u wijzen op uw verantwoordelijkheid.

Nieuwe CORONA regels vanaf 29 september

Vanaf 29 september 18:00 uur gelden er weer nieuwe aangescherpte corona regels dat betekent dat de kantine en de kleedkamers weer dicht zullen blijven. Voor de trainingen dient iedereen zich weer thuis om te kleden en ook thuis te douchen. Op zaterdag BLIJFT de kantine gesloten. Het is ook niet toegestaan om voetbal langs de lijn te kijken (supporteren kan dus NIET). We zullen in overleg met de KNVB zo snel mogelijk meer duidelijkheid proberen te verschaffen hoe we hier in het weekend mee om moeten en vooral kunnen gaan.

Ruime zege Unicum 1

Unicum - Valleivogels De ploeg van Erik de Jongh was op een plek gewijzigd. Dylan had lichte klachten begon op de bank, Sam schoof naar linksbuiten door en Darryl die zich op de trainingen en tijdens zijn invalbeurten goed manifesteert kreeg zijn beloning door op linksachter in de basis te starten. Unicum begon ijzersterk en greep de bezoekers bij de spreekwoordelijke keel. De gasten uit Scherpenzeel wisten niet hoe ze zich onder de wurggreep uit moesten voetballen. Unicum hield de druk er vol op.

Unicum opent het nieuwe seizoen met een overwinning

Oldenbroek zat 19 september. OWIOS - Unicum Opstelling OWIOS - Jacco van Olst, Dennis de Boer, Joey Mensink, Corne Hamelink, Gerdo van 't Hul, Erik van Haagen, Mike Bastiaan, Hendrik Uitslag, Bennie Veldhoen, Mike van 't Oever, Rik Stouwdam Opstelling Unicum - Milan Leibrandt, Cliff de Brons, Timothy Fechter, Yorik Hogetoorn, Sam Osei, Wesley de Klein, Dylan Landser, Redwane Hammouchi, Willem Jelle Bos, Quincy van der Leuv en Cees Toet. De bezoekers begonnen aardig goed aan de wedstrijd, er werd hoog druk gezet en OWIOS voelde zich direct bij de spreekwoordelijk keel gegrepen. De eerste echte kans kreeg Unicum in de 6e minuut, Redwane speelde Cees over de grond in en liep achter zijn bal aan, inplaats van te kaatsen wipte Cees de bal voor zich zelf op en knalde uit de draai hard op de goal. Maar doelman van Olst stond op zijn post.

unicum 1 in beker door naar de volgende ronde

Zaterdag 12 september Unicum 1 was vandaag op bezoek bij v.v Hierden. wij mogen tegenwoordig zeggen dat beide verenigingen een zwak hebben voor elkaar. Met name op sponsor en supporter vlak. Kortom altijd leuk en gezellig om bij elkaar op bezoek te gaan.

Unicum wint 2e beker duel

Na het gelijkspel van vorige week tegen asv Dronten stond deze week de bekerwedstrijd tegen IJVV op het programma. Na een uitstekende trainingsweek waarbij de intensiteit lekker opgevoerd kon worden had trainer Erik de Jongh alle vertrouwen in een goede afloop. Met een schat aan ervaring naast zich op de bank (Sam Osei, Quincy van der Leuv, Mitchel Kappenberg , Niels van der Zaal en jonge hond Robin Bout) startte Unicum in de volgende opstelling; Milan (K), Yorik, Cliff, Melvin, Darryl, Wesley, Timothy, Dylan, Willem Jelle, Redwane, en Cees weer in de spits. De wedstrijd begon zoals wel vaker de afgelopen weken rommelig, maar Unicum zette de thuisploeg wel direct onder druk. daar wisten de gastheren niet direct raad mee.

CORONA PROTOCOLLEN KNVB

Voor iedereen gelden de RIVM-regels, zoals de 1,5 meter regel, handen wassen, bij klachten thuis blijven. De KNVB heeft aanvullende protocollen opgesteld die van belang zijn voor iedereen die met voetbal te maken heeft. De protocollen zijn vermeld op de site: Lees meer

Oefenwedstrijd HSV Zuidvogels1 - Unicum 1 AFGELAST

De geplande oefenwedstrijd Zuidvogels - Unicum gaat komende dinsdag niet door. De eerste volgende wedstrijd voor ons vlaggenschip is de bekerwedstrijd bij IJVV te IJsselmuiden, komende zaterdag.

Unicum 1 -asv Dronten 1 onbeslist

Zaterdag 29 augustus, Een bekerwedstrijd spelen tegen een team die in dezelfde klasse uitkomt als Unicum zelf is eerlijk gezegd een beetje gek. Bij de thuisploeg stond de wedstrijd overigens in het teken van het afscheid van Arthur van der Veen. Mister Unicum heeft uiteindelijk 17 jaar in het 1e elftal gespeeld. Na zo'n 350 wedstrijd kreeg hij gisteren een waardig afscheid, hij mocht een half uur mee doen en kreeg daarna een publiekswissel. Onder applaus ging hij van het veld af.
Getoond 1–20 van 6771234567...3334