ALLE ACTIVITEITEN DIT SEIZOEN AFGELAST!!!

20 Maart, 2020 17:39

Woensdagavond 17 maart heeft een deel van het bestuur crisisoverleg gevoerd in het kader van de situatie die nu in de wereld heerst. Covid-19, beter bekend als Corona heeft ons aardig in de greep. We hopen uiteraard dat iedereen er met zo min mogelijk problemen door deze crisis heen rolt en dat iedereen gevrijwaard zal blijven van klachten en niet ziek worden.

Het sportpark is door de maatregelen uiteraard GESLOTEN, als bestuur willen we iedereen op het hart drukken dat het absoluut niet is toegestaan om op de velden van Unicum te voetballen. De afgelopen week is de politie in de vorm van de wijkagent en enkele BOA's (bijzonder opsporing ambtenaar) meerdere malen komen controleren en waarschuwen dat iedereen het park moet verlaten. Er kunnen zelfs boetes uitgedeeld worden. Dus wees verstandig en klim niet meer over de hekken en respecteer de beslissing die door onze regering is genomen.

ACTIVITEITEN NIEUWS

- Op 11/12 april stond ons eerste internationale BMW EKRIS toernooi op het programma - DIT TOERNOOI GAAT NIET DOOR

- Op 9 mei stond de viering voor het 50 jarig bestaan op het programma - deze dag GAAT NIET DOOR

- Op 13 juni staat het COR BAKKER gepland - het bestuur heeft gemeend om deze dag GEEN DOORGANG TE LATEN VINDEN

We weten op dit moment niet zeker wat de toekomst gaat brengen, het is onzeker of er dit seizoen überhaupt gevoetbald worden. We houden u via de website  en de socials uiteraard op de hoogte. Let op elkaar en hopelijk tot snel!!

< Unicum 1 pakt de koppositie WEDSTRIJDEN EN TRAININGEN AFGELAST >