Gevaarlijke situatie op de parkeerplaats

26 November, 2020 09:43

Beste ouders,

Door Covid-19 is de club eigenlijk de club niet meer. We mogen veel activiteiten niet meer uitvoeren die ons als vereniging zo leuk maken. Voor u als frequente bezoekers van ons sportpark is het er zeker ook niet leuker op geworden. Uw kind wegbrengen en late3r weer ophalen is waarschijnlijk ook niet wat u van het voetbal seizoen had verwacht. Veel mensen kiezen er daarom voor om rond de velden buiten het sportpark uw kind gade te slaan. Onder het mom van beter iets dan niets hebben wij als bestuur van Unicum hier uiteraard geen bezwaar tegen.

Echter het valt ons op dat er zo nu en dan "gevaarlijke" situaties ontstaan op de parkeerplaats. Het is een komen en gaan van ouders en kinderen. Nu het weer guurder en vooral donkerder wordt wil het bestuur van Unicum u vragen om extra alert te zijn. Gisteren is er al bijna een kind aangereden. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar dit soort ongelukken willen we met z'n allen graag voorkomen.

TIP: als u uw kind komt ophalen parkeer uw auto gewoon in een vrij vak en laat uw kind naar u toe komen. Het heeft geen zin om van beide kanten aan te komen rijden en uw kind direct bij de ingang op te pikken. Andere kinderen lopen kris kras tussen de auto's door dit is een onwenselijke en gevaarlijke situatie. Het eerste ongeluk zit er naar gevoel van het bestuur aan te komen.

LET OP - BE SAFEĀ  - BE STRONG

 

Het bestuur

< SLUITING ivm Feestdagen Grote clubactie >