JO9-4 ASVD Dronten - VV Unicum

2 September, 2019 12:31

Team: Eli, Justin, Lennox, Mees Mol (geblesseerd), Mees Mort, Nilo, Owen, Tijl, Yervano (geblesseerd, afwezig) en Xavian.

En we zijn begonnen! JO9-4 heeft vandaag bij ASVD Dronten haar eerste wedstrijd van het seizoen mogen spelen. Een wedstrijd in het kader van de beker en wat voor één! Trainer Raynor, met Mees Mol als assistent, heeft het na twee trainingen voor elkaar gekregen om het nieuw samengevoegde team klaar te stomen voor de eerste uitdaging.

Het samenspel en de inzet van de jongens was super. En misschien wel het belangrijkste, het plezier spatte er bij alle spelers, begeleiders en ouders vanaf. Na een wat voorzichtig begin, begon de JO9-4 motor langzaam warm te draaien. Nilo schreef het eerste doelpunt van dit seizoen op zijn naam, een heerlijke diagonale knal van een meter of 15 nadat hijzelf de bal in-dribbelde.

Niet heel veel later ontving Mees Mort op links de bal, na goed spel van Tijl en Eli. Met een simpel op-wippertje gevolgd door een fantastische volley, zeilde de bal in de rechter bovenhoek. Vervolgens was het aan Eli om zich te laten gelden, eerst bleef hij zeer koel tijdens een 1-op-1 met de keeper 0-3, om vervolgens na een heerlijke combinatie tussen Mees Mort, Tijl en Eli de 0-4 binnen te tikken.

Rust...

De tweede helft toonde hetzelfde beeld. Unicum was heer en meester. De stugge defensie van het team, onder leiding van de gedreven Justin en sterkhouder Xavian, liet weinig toe. Die keren dat ASVD wist door te breken stond Owen klaar om de ballen uit het net te houden, heel erg goed gekeept!

Zeer gedreven coachend, spoorde assistent Mees Mol langs de zijlijnen, zijn teamgenoten aan nog meer te scoren. Al snel had dit effect en volgden de eerste doelpunten van de tweede helft. Nadat Justin en bal veroverde en een lange pas van Xavian wist Mees Mort met een bekeken schot vanaf links de bal in de verre hoek te plaatsen. Daarop volgde een droge knal door het midden na gerommel in de ASVD defensie, 0-6. Mees zijn eerste hattrick was een feit.

Nilo werd aangespeeld door Lennox en liet zijn sterke rechterbeen een tweede keer spreken met een fraai schot van afstand links in de hoek, wederom onhoudbaar voor de keeper. Tot slot stoof de Unicum voorhoede na weer een mooie tackle van Lennox, nog één keer richting doel, Mees tekende voor zijn vierde goal met een lage schuiver rechts in de hoek, 0-8.

Eindsignaal...

Complimenten voor de jongens van JO9-4 maar zeker ook voor alle meegekomen aanhang die zeer positief het team aanmoedigden! Dit kan een heel leuk seizoen worden.

0-1 Nilo
0-2 Mees Mort
0-3 Eli
0-4 Eli
0-5 Mees Mort
0-6 Mees Mort
0-7 Nilo
0-8 Mees Mort

< Wedstrijdshirts uitverkocht Nieuws van onze Fysiotherapeut >