LET OP Handvatten Unicum trainers, leiders, ouders

1 Oktober, 2020 20:58

Handvatten Unicum trainers, leiders, ouders

Trainen

Thuis omkleden en thuis douchen is van toepassing voor alle trainingen van elk team bij Unicum. Ouders, geblesseerde spelers, andere vrienden of vriendinnen mogen niet op het sportpark. Zet uw kind (hoe vervelend ook netjes af bij de toegangspoort).

Wedstrijden

Alle teams tot en met 12 jaar (JO12) kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers, thuis omkleden is ook van toepassing. (op deze manier ontlasten we de volle kleedkamers). Vanaf 13 jaar (JO13) en ouder kunnen (alleen op zaterdag) wel gebruik maken van de kleedkamers.

Begeleiding thuiswedstrijden; alle teams tot en met 12 jaar (JO12) kunnen begeleid worden door 3 personen, trainer, leider, spelbegeleider. Alle team vanaf 13 jaar (JO13) en ouder kunnen worden begeleid door 4 personen omdat hier een grensrechter ook nodig is.

Ouders en andere geïnteresseerden die een wedstrijd willen kijken mogen helaas niet op het sportpark aanwezig zijn. Hoewel we het niet kunnen tegen houden is het ook niet handig om met een paar 100 man op de parkeerplaats te staan.

De chauffeurs die met het uitspelende team meereizen worden allemaal gezien als teambegeleiding en hebben wel toegang tot het sportpark. Het is voor onze uitspelende teams wel zaak om niet met 15 ouders apart in 15 verschillende auto’s af te reizen. Graag in goed overleg met elkaar afstemmen wat billijk is. Overigens is de “ouder als chauffeur” regel van toepassing tot en met 19 jaar.

Het kan zijn dat u bij uitwedstrijden geconfronteerd met het feit dat er in twee groepen omgekleed moet worden. Wees coulant naar de ontvangende vereniging (ook zij worden plots met de veranderende regelgeving geconfronteerd).

Houdt tevens de website van de club die je bezoekt in de gaten, het kan zijn dat er een maximum aantal chauffeurs per team wordt gehanteerd. Tevens is het mogelijk dat er andere regels gelden voor gebruik van de kleedkamers.

De kantine is en blijft voorlopig gesloten. De deur bij het wedstrijdsecretariaat zal zoveel mogelijk open zijn, hierdoor kan iedere speler van het toilet gebruik maken.

Hoewel minder leuk dan normaal toch iedereen veel plezier toegewenst.

Met sportieve groet,

Bestuur en jeugdcommissie v.v. Unicum

< Week van de scheidsrechter!!!!!!!!! RIVM regels en uitleg KNVB sinds 29 september >