Nuttige overwinning v.v. Unicum op bezoek bij AVW'66

27 Maart, 2022 10:06

De dag begon rommelig op het sportpark de Schouw. Sam moest vlak voor vertrek afhaken (persoonlijke omstandigheden) en Jason dacht dat de zomertijd al een dag eerder was in gegaan. Toen onze buschauffeur ook de route niet goed had bestudeerd bleek de A50 richting Arnhem gesloten waardoor we een prachtige sightseeing tour van 2 uur en 10 minuten kregen voorgeschotel. Gevolg was een half uur later beginnen en een wat korte warming-up.

Maar goed om 15:00 uur blies scheidsrechter Jordi Delsink voor het eerst op z'n fluitje. Unicum startte overigens in de volgende opstelling; Tymo, Melvin, Cliff, Darryl, Denzel, Darshan, Sefanja, Willem Jelle, Dyllan, Quincy en z'n debuut makende Sven Messeling (vanuit de 0-18).  Op de bank zaten; Yorick, Jason, Veron, Ruben Caldenhoven en reserve doelman Khoa Dang Vo (beide uit de O-18).

Ik zeg het maar direct, op natuurgras speelde de bezoekers een degelijke pot maar van sprakelend voetbal was absoluut geen sprake. Toch was het beeld over de gehele wedstrijd dat de bezoekers de bovenliggende partij waren en de thuisploeg simpelweg niet voldoende kwaliteit had om het Unicum echt moeilijk te maken. Alleen een korte fase na rust drong AVW'66 even aan maar van een stormloop kon er niet gesproken worden. Overigens stond het voor de rust al 0-2 door goals van Sefanja (na goed voorbereidend werk van Dyllan) en Darryl (speelde zichzelf mooi vrij in de 16 en scoorde in de korte hoek.

In de 2e helf bleef het wedstrijdbeeld ongewijzigd Unicum probeerde verzorgt voetbal te spelen maar dat was best lastig op de grasmat, hoewel ik ook een gebrek een concentratie wil noemen als 1 van de redenen voor het toch wel povere spel. Maar goed wie klaagt er als je na de pauze uitloopt naar 0-4 door goals van Quincy (pass Dyllan) en Jason (pass van Quincy).

Leuk om te vermelden Sven (toch de patron van Unicum O-18) heeft een prima debuut achter de rug, dat smaakt naar meer. Bovendien kan hij ook nog een lekker riedeltje zingen, na afloop kreeg hij in de bus een staande ovatie. Ruben maakte in de slotfase ook nog zijn debuut. Super leuk, en ook hij viel op het middenveld prima in met 0 x keer balverlies.

Toto slot stond er ook bezoek uit Hollywood langs de lijn, niet minder dan George Clooney stond, uiteraard met een nespresso, te genieten van het spel en het heerlijk voorjaarszonnetje.

Volgende week staat er een topper op het programma. Dan ontvangt Unicum stadgenoot Batavia. aanvang 15:00 uur. Na afloop staan er weer twee geweldige zangers klaar om de sfeer er in te houden.

< Unicum haakt voorlopig even af Unicum presenteert..............Tim van Rooij! >