Opnieuw een goede oefenzege voor Unicum 1

11 September, 2019 13:50

Houten, dinsdag 10 september

Unicum speelde dinsdagavond opnieuw een puike wedstrijd. Deltasport'95 uit Houten fungeerde als sparringpartner. De gastheren komen uit in de 2e klasse West en waren eerder in de KNVB beker succesvol tegen de kampioen uit de Unicum klasse van vorig seizoen v.v. Woudenberg. Dit keer speelde Unicum in de volgende opstelling; Jordy, Melvin, Daimy, Xaverio, Darryl, Arthur, Wesley, Kappie, Dylano, Nossy en Sam. In de rust werden maar liefst 6 spelers gewisseld (Jordy, Arthur, Kappie, Daimy, Nossy en Sam  werden vervangen Door Tom van S, Tom B, Milan, Cliff, Roberto en Jeroen)

De eerst vijf minuten leek Deltasport de totale controle de hebben, maar ondanks het snel rondspelen van de bal kwamen zij totaal niet in de buurt van de 16 meter van Unicum. Na een minuut of 8 plaatse Unicum een messcherpe counter waar gelijk gevaar uit ontstond. Vanaf dat moment was er nog maar één ploeg die voetbalde. Met heerlijk combinatiespel, verdedigend ijzersterk, afjagend en alles wat voetbal leuk maakt werd Deltapsort van het kastje naar de muur gespeeld. Voor de pauze liep Unicum al uit naar 0-4

0-1 voorzet Sam afgerond door Melvin - 0-2 prima actie en dito goal Dylano - 0-3 prima dieptepass Xaverio, goede controle Kappie en simpel binnenschuiven - 0-4 penalty benut door Wesley.

Tweede helft (met de genoemde wissels) Twee jongens uit de tweede selectie passen zich ook moeiteloos aan Tom van Staalduinen en Tom Boelhouwers verdienen beide een compliment. Cliff viel ook uitstekend in maar heeft nog last van een lichte blessure. Het niveau daalde na de pauze licht, maar was nog zeer acceptabel en er werden nog 3 goals gemaakt.

0-5 prachtige combinatie afgeronde door Xaverio - 0-6 Dylano die zijn tegenstander voorbij gaat als of hij er niet staat - 1-6 - 1-7 wederom Dylano die 1 op 1 zijn directe tegenstander uitspeelt en de bal in de korte hoek schuift. In de slotfase werd het nog 2-7 door een domme overtreding in onze eigen 16, de toegekende penalty werd benut.

Al met al weer een hele nuttige wedstrijd. Opmerkelijk detail - Dylan (afgelopen week 5 goals) Cees (topscoorder laatste 3 seizoenen), Quincy (deze voorbereiding ook al 6 goals)  Jeremy, Ben (basisspelers vorig seizoen) , Darshan en Mario (geblesseerd) waren of nog niet fit of niet aanwezig. Kortom een luxe positie voor onze technische staf die tot nu toe als geheel nieuwe staf ook uitstekend functioneren. Zaterdag 17:00 spelen we thuis tegen de Zouaven! Tot dan.

 

 

< Slechte generale Unicum 1 VV Unicum JO9-4 - Hulshorst >