seizoenstart Unicum 1 - Blauw Geel 1

21 September, 2018 11:09

Het is eindelijk zover. Na een lange voorbereiding en het wennen aan een nieuwe trainer en spelers moet Unicum 1 klaar zijn voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding begon veel belovend het in Lelystad prestigieuze voetbal toernooi "de FlevoCup" werd over twee speeldagen meer dan terecht gewonnen. Eerst werd SVL'67 aan de zegekar gebonden en later op de dag moest ook Batavia eraan geloven. In de finale een week later werden de amateurs van AJAX 2 eenvoudig verslagen.

Na een aantal intensieve trainingsweken waarin er hard werd gewerkt en dat we elkaar met z'n allen beter zijn gaan leren kennen stonden er 3 weken van beker voetbal op het programma. De winst op West Frisia was terecht, de nederlaag bij Hierden op z'n minst ongelukkig en het gelijkspel op eigen veld tegen ASC Waterwijk onnodig. Het beker avontuur is dus ook alweer direct voorbij. Maar goed het waren drie zeer nuttige wedstrijden en het lijkt er op dat Unicum klaar is voor  de competitie.

Maurice Ligeon  (onze nieuwe trainer) had deze week wel wat uitdagingen want de selectie leek door een "griep" golf besmet. Maar liefst 5 spelers waren dinsdag niet in staat om te trainen en afgelopen donderdag waren er gelukkig drie hersteld. Er kan tegen BlauwGeel met een zeer representatief elftal worden gestart maar het duurt nog een paar weken voordat de hele groep weer compleet is.

Zaterdag zijn Sven, Melvin, Ben, Mario, Marvin om verschillende redenen (nog) niet inzetbaar. Gelukkig hebben we dit jaar een brede selectie en kan er wat opgevangen worden.

De Wedstrijd tegen BlauwGeel begint om 15:00 uur hopelijk zien we u allen.

< Unicum JO12-5 tankt vertrouwen in Hoevelaken VV Unicum doet weer mee aan de Grote Clubactie >