Start Grote Clubactie 2021

8 September, 2021 16:20

Beste leden van Unicum,

De Grote Clubactie van 2021 staat op het punt van beginnen. Vanaf 18 september a.s. proberen we als vereniging weer zoveel mogelijk geld in te zamelen om nieuwe materialen te kunnen aanschaffen. Uiteraard proberen we het record van afgelopen seizoen te verbreken. Dat wordt geen gemakkelijke opgave want de totale opbrengst van vorig jaar was ruim 4.000,- We moeten dus alles uit de kast trekken om dit bedrag te overtreffen.

Persoonlijke QR-codesticker

Vorig jaar bleek de persoonlijke QR-codesticker op het verkoopboekje een enorm succes. Dit zorgde voor 20% meer verkoop dus ook dit jaar hebben we alle boekjes weer voorzien van de persoonlijke QR code. Speel je bij de Kabouters, Unicum World Cup, of in de JO8 t/m JO12? Dan ontvang je jouw verkoopboekje volgende week van je trainer.

Nieuw dit jaar

Uiteraard beschikt iedereen bij Unicum over een winnaarsmentaliteit en dus proberen we jullie maximaal te stimuleren om zoveel mogelijk loten te verkopen. We hebben zowel prijzen die jullie als team kunnen winnen maar ook prijzen die jij zelf kunt winnen. Om te zien hoeveel loten jij hebt verkocht en op welke plaats je staat in het klassement, is er dit jaar 'de lotenmeter'. Met deze meter kunnen jullie badges winnen en de tussenstand zien door in te loggen op je eigen verkooppagina.

De inlogcode hiervoor ontvangen jullie per e-mail op 18 september of via de QR-code sticker op het verkoopboekje.

We hopen dat we op jouw hulp en inzet kunnen rekenen. Veel succes en plezier gewenst met de verkoop van de loten.

Link naar onze pagina

https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-unicum/70076
https://toolbox.clubactie.nl/NSOF.Toolbox/QrCode/GetQrCodeForClub?registrationNumber=70076

Ps; de Grote Clubactie is een landelijke actie waar veel sportverenigingen aan mee doen. Wacht daarom niet te lang met de verkoop van jouw loten en start gelijk op de 18e.

Namens het Bestuur en Jeugdbestuur van Unicum; Alvast bedankt voor jouw inzet!

< Oud trainer Gerrit Olthof overleden Unicum 1 eindelijk weer de wei in.... >