Unicum 1 krijgt iets te weing

7 Maart, 2022 12:53

Afgelopen zaterdag stond de topper in de 2e klasse G op het programma. Veensche Boys kwam als koploper op bezoek bij de nummer 2 v.v. Unicum. De ploeg van trainer Eric de Jongh kon niet beschikken over Mitchell Kappenberg die vorige week geblesseerd raakte maar wel de wedstrijd uitspeelde. Dat heeft hem uiteindelijk opgebroken. Het centrum van de verdediging bestond nu uit Melvin en Cliff. Hierdoor schoof Denzel naar de rechtsback waardoor Yorick op de bank belandde.

Op een zeer goed gevuld sportpark de Schouw (500 toeschouwers) ontspon zich in de eerste helft een goede wedstrijd. Voor het oog van de camera's van omroep Flevoland waren beide ploegen uiteraard aan elkaar gewaagd. Het spel was verzorgd en beide ploegen waren in staat voor de doelmannen te komen. Jason Lenz en Willem Jelle waren namens de thuisploeg dicht bij een doelpunt (oog in oog met de keeper en een schot op de paal). Maar ook de bezoekers lieten zich niet uit het veld slaan, zo raakte zij de lat en moest Tymo een paar keer handelend optreden. Unicum had in de 1e helft heel licht het optisch overwicht maar een echte vuist kon er ook niet gemaakt worden.

Na de pauze vloeide de krachten langzaam uit beide ploegen weg. Het hoge tempo en het verzorgde spel van de 1e helft kon niet meer aangetikt worden. Beide ploegen probeerde door middel van een aantal wissels het tij in hun voordeel te doen keren maar verder dan speldenprikjes kwam men niet. Helaas stapte Veensche Boys als morele winnaar van het veld. De 0-0 einduitslag zorgt ervoor de Unicum niet dichterbij is gekomen.

De "Eetsmakelijk man of the match" was dit keer Sefanja Davids, vooral in de 1e helft regeerde hij op het middenveld.

Wedstrijdbal sponsoren waren GSF Glasservice en de BinnemaGroep

 

 

 

< Unicum 1 wint met ruime cijfers op bezoek bij FC Horst Algemene ledenvergadering 07 maart 2022 >