Unicum doet goede zaken met "HOOFDSPONSOR GROEP"

23 Juli, 2019 08:44

Nieuwe Hoofdsponsorgroep voor de V.V. Unicum

Lelystad – 17 juli 2019

Unicum is nog maar net bekomen van een spannend voetbalseizoen in de tweede klasse, waarin een kampioenschap (2e plaats) en promotie naar de eerste klasse op een haar na werden gemist. Een geweldig jaar, waarin het vlaggenschip van de vereniging vergat zichzelf te belonen om promotie naar de eerste klasse te bewerkstelligen. Misschien was het ook teveel van het goede geweest om 2 achtereenvolgende jaren kampioen te worden. Geen reden om hier al te lang bij stil te staan, want het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Een zeer complete selectie en nieuwe trainersstaf staan te trappelen om het nieuwe seizoen, waarin de VV Unicum haar 50-jarige jubileum viert, te beginnen.

Om het seizoen dan maar meteen echt goed af te trappen, tekende vrijdag 12 juli, onder het toeziend oog van voorzitter Willem Schoonheim, de nieuwe hoofdsponsorgroep haar sponsorcontracten.

De nieuwe hoofdsponsorgroep bestaat uit: Plus Postma, KSP, GSF Glasgroep, Spanhak Dakwerken en Kam & Bronotte makelaars. Voor Unicum zijn deze toegewijde bedrijven al geruime tijd trouwe sponsoren van de vereniging gebleken en hebben met toetreding tot de nieuwe hoofdsponsorgroep hun verbintenis aan de vereniging geïntensiveerd en verlengd.

(foto van links naar rechts: Maarten Rood (GSF Glasgroep), Danny Kam (Kam & Bronotte makelaars), Jan Postma (Plus Postma), John Spanhak (Spanhak Dakwerken), Joost Sweep (KSP), Willem Schoonheim (Voorzitter VV Unicum)).

< Programma Unicum 1 Voorbereiding Haringparty 5 juli bij vier Engelen >