Unicum schiet zich zelf met hagel in de voet

3 November, 2019 10:39

Over de uitwedstrijd tegen v.v. Renswoude kunnen we kort zijn. Teleurstellend. De strijd om de 1e periode in de schoot geworpen van de stadgenoot s.v. Batavia (de felicitaties gaan naar de Doggersbank). Unicum begon zonder de geschorste Mitchell Kappenberg en Dylano van de Anker ontbrak vanwege een stage in het buitenland. Toch stond er met de terug gekeerde Arthur van der Veen een solide ploeg met meer dan voldoende kwaliteit in het veld om het klusje in Renswoude te kunnen klaren. Na 90 minuten bleek niets minder waar. Unicum had weliswaar 80 minuten de bal maar op het door de gastheren erg klein gehouden speelveld konden de Schouwbewoners geen potten breken. Voor rust werd er twee keer achter elkaar in een messcherpe counter gelopen waardoor het voor de thee al 2-0 stond.

Na de pauze was er bij het meegereisde publiek nog hoop op herstel. Maar Unicum kon simpelweg geen vuist maken. Voor de pauze kon er één kans opgetekend worden (inzet van Sam werd vakkundig gestopt) en na de pauze kwamen we niet verder dan een kopbal van Cees die net over ging en twee redelijke doelpogingen van Quincy. Al met al een terechte nederlaag voor een veel te slap spelend Unicum en de complimenten en felicitaties voor de strijdlust gaan uit naar Renswoude.

Volgende week krijgt Unicum de kans om zich te revancheren. We nemen het dan thuis op tegen Lunteren. de wedstrijd begint om 15:00.

< PARKEER-PROBLEMEN Unicum eenvoudig langs Dinxperlo >