Vv Unicum begint het gouden jubileum jaar goed!

5 Januari, 2020 10:58

Een feestelijk begin van een feestelijk jaar! Zoals ieder jaar was het afgelopen woensdag op 1 januari 2020 weer tijd voor het traditionele Nieuwjaars evenement bij vv Unicum.

Eerst de strijd om de Lloyd Doesburg Penalty bokaal, gewonnen door ons eigen PEC Zwolle talent Lyfe Oldenstam. Gevolgd door de wedstrijd tussen twee teams van prominente Unicum leden en notabelen van de Gemeente Lelystad. De Unicum legends, met een aantal oud publiekslievelingen in de selectie, vermaakten met name in de eerste helft de toegestroomde supporters, die ondanks de kou tóch aanwezig waren. Eindstand 3-1 na een vermakelijke wedstrijd met kansen over en weer. “Ik denk dat iedereen zich goed kan vinden in de uitslag van 3-1” aldus Unicum coach Ken Brocklebank “en nu naar de kantine voor een gezellige borrel en muziek!”.

Dit feestje is tegelijkertijd ook de symbolische aftrap van iets moois. Het jubileum jaar!

Op zondag 10 mei 2020 bestaat vv Unicum 50 jaar. En dit zal groots gevierd worden met een feestdag op zaterdag 9 mei 2020. Hiervoor krijgt Unicum vrijaf van de KNVB zodat we in staat zijn om een zo geweldig mogelijk evenement neer te zetten.
Verder zullen er in de aanloop naar 9 mei verspreid over meerdere (zater)dagen opwarm evenementen georganiseerd worden in het teken van het 50 jarig bestaan.

Internationaal jeugdtoernooi bij Unicum met profclubs op 11 en 12 april!

Het eerste event is al bekend; vv Unicum 13-1 staat bovenaan in de 3e divisie. En gaat zich meten met de grootsten! Twaalf topploegen komen naar onze mooie club; Derby County, Borussia Monchengladbach, Genk, Vitesse, PEC Zwolle, FC Twente, AZ, Aalborg, HJK Helsinki, Zent st Petersburg en Slask Wroclaw.

WE ZOEKEN NOG GASTGEZINNEN

Wilt u 2 of 4 van deze jonge voetballers opvangen in uw huis tijdens deze 2 dagen? Wie weet haalt u wel de nieuwe Messi of Ronaldo in huis! Meld u zich dan aan bij Dennis Focke. Meer details volgen.

 

Om al deze extra gave dingen voor de club mogelijk te maken hebben we méér vrijwilligers nodig.

Wil jij meehelpen met de organisatie van één van deze leuke events zoals het internationale jeugdtoernooi in april en/ of het traditionele Cor Bakker toernooi voor senioren in juni (Erik Mevius zal de organisatie na 20 jaar dit jaar willen overdragen)? Meld je dan aan bij de club via info@unicumlelystad.nl.

 

Er is voor het 50 jarig jubileum een speciale Facebook pagina aangemaakt; “unicum 50 jaar”. Volg onze website en de FB pagina voor alle details omtrent alle jubileum activiteiten.

< Unicum uit tegen Batavia onbeslist Prijsuitreiking Grote Clubactie 2019 >