VV Unicum de club waar de jeugd gezien wordt.

12 Februari, 2022 16:14

Inmiddels brengt VV Unicum het ene na het andere talent voort, met zelfs een speler in het eerste van Ajax. VV Unicum is volop in ontwikkeling om de jeugd te laten sporten en naar een hoger niveau te tillen. Zo zijn we druk de Voetbal academie van Peter van de Horst verder te professionaliseren. Momenteel draait Achmed Kandhai proef bij Peter van de Horst. Achmed kent men beter als Akki, de vader van Rensch. Verder werkt Peter van de Horst met een vast team die hij verder opleid naar een nog hoger niveau en hebben A.S.F. Fischer & Livorno Projects zich als hoofdsponsor aangemeld.

Ook Medcor Pharmaceuticals BV blijft de komende jaren hoofdsponsor van de jeugd.

Binnenkort komt er meer nieuws over een eigen keepers academie van een zeer hoog niveau op het sportpark van VV Unicum, zodat alle kinderen uit de regio bij VV Unicum op zeer hoog niveau keepers lessen kunnen volgen.

Zoals al eerder gemeld stroomt onze eigen jeugd ook het eerste in. Trainer Eric de Jongh heeft oog voor onze eigen jeugd. Jason Lenz en Sven Messelink zijn opgenomen in de selectie van het eerste.

Ben jij die jongen of meisje die droomt van voetbal....die voetbal ademt.... en wil je nog beter worden..... geef je dan op voor de Voetbal academie van VV Unicum.

< Algemene ledenvergadering 07 maart 2022 2e grote aanwinst voor het eerste van VV Unicum >