VV Unicum presenteert haar nieuwste aanwinst

29 April, 2022 17:30

Vol trots presenteert VV Unicum haar nieuwste aanwinst. Dit keer is het de beurt aan de Lelystadse Michel van Aggele (23 jaar).

De linksbuiten van Ajax amateurs komt de gelederen van VV Unicum versterken. Michel van Aggele starte zijn loopbaan bij SVL Lelystad. Na een kort uitstapje naar Zwolle heeft Michel tot de A1 bij SVL Lelystad gespeeld. Daarna ging het snel met de carrière van Michel. Na 2 jaar in de hoofdklasse te hebben gespeeld bij VV Berkum , heeft Michel nog een jaar bij SDC Putten gespeeld alvorens Ajax hem naar Amsterdam haalde waar hij 3e divisie speelt. Na 3 jaar wil Michel terug naar de Lelystadse velden en sluit zich aan bij het ambitieuze VV Unicum. Michel gelooft in de grote toekomst plannen van VV Unicum en sluit zich volgend seizoen aan bij het eerste van VV Unicum waar hij een oude bekende tegen komt. Zijn leermeester Eric de Jongh waar hij is doorgebroken bij SVL Lelystad.

De selectie van VV Unicum voor het seizoen 2022/2023 begint vorm te krijgen en de verwachtingen zullen hoog zijn. Kom allemaal naar de eerstvolgende thuis wedstrijd zaterdag as! Dan speelt het eerste van VV Unicum om 15 uur tegen VSCO ‘611.
VV Unicum is nog volop in de race dus zorg dat je erbij bent!

< Hoodies voor vrijwilligers Sponsoravond 24 juni 2022 >