v.v. Unicum & Unicum Voetbal Academie zoeken de samenwerking

2 Juli, 2020 09:24

Zoals u ongetwijfeld weet heeft Unicum haar eigen voetbal academie. Deze academie is ondergebracht in de stichting Unicum Voetbal Academie. Peter van der Horst is de hoofdcoach van de academie en teven hoofd jeugdopleidingen voor de onderbouw van onze vereniging. De academie is al jaren succesvol. Hoog in het het vaandel staat dat elk kind zich voetbal technisch naar een hoger niveau ontwikkeld. Al acht jaar lang zijn de bewijzen daarvoor aanwezig. Vele spelers hebben inmiddels hun weg gevonden naar een betaald voetbal organisatie (BVO) en het niveau van elk jeugdteam is aanzienlijk gestegen ten opzichte van 8 jaar geleden.

De academie heeft dus bewezen dat spelers beter worden, op basis van techniek heeft Peter een programma ontwikkeld (waarbij de Wiel Corver methode centraal staat) dat iedere individuele speler beter wordt. Dit wordt ook vanuit de KNVB onderkent. Vele Unicum spelers zijn opgenomen in de regio selecties van de KNVB.

Voor het komende seizoen wordt Peter ondersteund door Tim Siebeling, speler van Unicum O-19-1, Tim is een gediplomeerd trainer en na een jaartje weg te zijn geweest een enorme aanwinst voor de Academie.  Daarnaast zijn we vanuit de trainersstaf van Unicum bezig om de samenwerking met de Academie te optimaliseren. Dit wordt de komende periode duidelijk.

Tot slot zijn we bijzonder trots dat we een "academische" samenwerking zijn aangegaan met "Leren Winnen performance coaching"  zie voor de volledige informatie https://www.lerenwinnen.nl/praktijk/prestatiemetingen-bij-vv-unicum.

Kortom de Unicum voetbal Academie is nog steeds de enige academie waar uw kind een betere voetballer wordt.

Voor de duidelijkheid willen we ook even melden dat Kevin Oldenstam een andere weg is ingeslagen. We danken Kevin voor zijn inzet maar vanaf heden is hij niet meer werkzaam voor de Unicum Voetbal Academie en is hij ook geen trainer meer van de UWC - de jongste jeugd van Unicum. Deze rol wordt met ingang van het nieuwe voetbal seizoen door Kees Geurts en Ben Pelt, beide mannen zijn voetbaldieren pur sang dus daar zijn we heel blij mee.

Voor nu iedereen een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen.

 

< Trainingsschema 2020-2021 AJAX voetbal camp&clinics inschrijven?? >