Werkzaamheden in corona-tijd

31 Januari, 2022 18:15

Beste leden,

In het derde door corona geteisterde seizoen timmert onze vereniging toch fantastisch aan de weg. Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat ons sponsorbestand explosief is gegroeid. Daar zijn we uiteraard super blij mee. We zijn ontzettend dankbaar dat er in grote getale bedrijven zijn die de vereniging willen ondersteunen.

Vlak voor dat corona intrad hebben wij u als leden geraadpleegd of we enkele grote investeringen mochten doen, geld van de bank was noodzakelijk (althans zo leek het). Op dit moment kunnen we met trots melden dat we de technische (ketel) ruimte hebben gerenoveerd, hierdoor doen de douches en verwarmingen het weer naar behoren. Lekker warm water wat op een normale manier uit de douchekoppen komt is nu weer een feit.

Op de kantine is de dakbedekking volledig vervangen. Waardoor we nu geen last meet hebben van lekkage. Daarnaast hebben we als club ook de stap gemaakt naar de verduurzaming. Op het nieuwe dak zijn ook 76 zonnecollectoren aangebracht waardoor de energie rekening behoorlijk zal dalen. Met de nieuwe dakbedekking kunnen we weer 20 jaar vooruit.  Heel goed nieuws is overigens dat we niet bij de bank hebben aangeklopt voor de centjes maar dat we dat allemaal uit eigen middelen hebben kunnen bekostigen.

Heel binnenkort beginnen we ook met de verbouwing/verruiming van de bar. Er komt een nieuw koffiezet apparaat en we hebben meer koeling nodig, daarnaast is er een horeca vaatwasser beschikbaar gesteld. De bar gaat de hele breedte van de kantine innemen. De achterwand wordt gemoderniseerd met o.a. een vitrine-deel waardoor we club/fan artikelen kunnen showen en verkopen. Helaas is er wat fout gegaan met de levering van het nieuwe kantine meubilair anders had het er al gestaan. Maar dat wordt tussen nu en 10 weken ook geleverd. (overigens is het nieuwe meubilair in een sponsordeal verwerkt waardoor de vereniging hier geen kosten voor hoeft te maken).

Misschien is het u ook opgevallen dat er een mega groot nieuw LED scorebord achter veld 1 is geplaatst. Hier kunnen we binnenkort heel veel mee doen. Voorstellen spelers, doelpuntenmakers laten zien, reclame filmpjes van sponsoren etc... Ook het scorebord is volledig kosten neutraal aan de vereniging geschonken.

Deze zomer zal er een start worden gemaakt met de renovatie van ons sportpark, te beginnen met een nieuwe kunstgrasmat op veld 3. Op veld 1 en 3 zal er led-verlichting worden geplaatst en zal er in samenwerking met het sportbedrijf Lelystad en de gemeente Lelystad het eigendomsrecht rondom de masten goed geregeld worden.

Hopende u hierbij ondanks de moeilijke corona-tijden bij bent met deze update vanuit het bestuur.  Wilt u eventueel meer weten dan kunt u uiteraard de Algemene Ledenvergadering bezoeken de 7 maart a.s. zal worden gehouden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur

v.v. Unicum

 

 

 

U

< 2e grote aanwinst voor het eerste van VV Unicum VV Unicum zet stappen >