Scheidsrechters

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

Om onze teams te laten spelen hebben we spelers nodig, ouders om te rijden en kleding te wassen. Mensen die de velden onderhouden, vrijwilligers in de kantine, wedstrijdsecretariaat en bestuursleden maar ook leiders, trainers van teams en met z`n allen zijn zij zeer belangrijk voor de teams. Hier boven zijn we toch eigenlijk de belangrijkste persoon vergeten te noemen en wel de scheidsrechter, zonder deze kan er geen wedstrijd plaatsvinden.

De laatste jaren hebben we een redelijke stabiele scheidsrechters groep. U begrijpt en zult dit ook op het voetbalveld constateren dat het steeds moeilijker wordt om scheidsrechters op de wedstrijden te krijgen. De vraag en oproep vanuit de scheidsrechterscommissie is dan ook een noodkreet, meld u alstublieft aan als scheidsrechter.

Dit kan bij Ramon van Dijk / ramon@unicumlelystad.nl.

Bent u bang om te beginnen of u kent de regels niet goed genoeg dan bestaat er binnen v.v. Unicum de mogelijkheid om bij gespijkerd te worden in de spelregels. Denkt u, ach, laat mij eens gek doen en wil de reguliere KNVB scheidsrechters cursus gaan volgen, dit zijn goed geteld 7 avonden, dan kunnen wij hier ook in voorzien.

WIJ HOPEN OP VELE AANMELDINGEN ZODAT DE MENSEN DIE ER OP DIT MOMENT HUN TIJD INSTEKEN OOK EENS EEN KEERTJE GEWOON NAAR EEN WEDSTRIJD KUNNEN KIJKEN.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht,

De Scheidsrechterscommissie v.v. Unicum