Sporty kids

Sportieve buitenschoolse opvang
vv Unicum biedt in samenwerking met kinderWORLD Buitenschoolse Sportopvang onder de naam kinderWORLD Sporty-Kids Na school wilt u uw kind op de Buitenschoolse opvang plaatsen? Uw kind heeft behoefte aan beweging en moet haar/zijn energie kwijt? Kies dan voor de Voetbal vereniging Unicum in Lelystad en laat ze uitwaaien bij Sporty-Kids!!! 

Wegbrengservice
Uw kind wordt vanuit school door chauffeurs van kinderWORLD naar het sportveld gebracht. Woont uw kind in buurt of zit in de buurt op school, dan kan hij/zij vanuit school/huis met de fiets of lopend naar de vereniging toekomen. In de fonkelnieuwe kantine gaan de kinderen eerst wat eten en drinken. Misschien nog wat huiswerk maken en dan onder professionele begeleiding, oftewel gediplomeerde sportdocenten het veld op. Daar wordt een uiterst gevarieerd sportprogramma aangeboden. 

Voor wie? 
vv Unicum en kinderWORLD bieden deze sportopvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Iedereen is van harte welkom ook al bent u geen lid van Unicum. Wij bieden BSO-Sportopvang 52 weken per jaar aan. Na elke schooldag op ma, di, do en vrij. Van 15.15-18.30 uur en op woensdag van 12.00-18.30 uur. In de schoolvakantie, studie- en margedagen elk dag van 8.30-18.30 uur 

Wist u?
Dat vanaf 2007 de bijdrage van Belastingdienst aan de Buitenschoolse opvang interessant te noemen is? Dat de werkgever mee moet betalen? Voor u een reden om voor deze nieuwe Buitenschoolse opvang te kiezen, met kinderWORLD als partner, met 12 jaar evaring in de kinderopvang. 

Maak een afspraak met onze docent en kom kijken! Bel 036-5464748 en vraag onze info aan. Of check www.kinderworld.nl 

De locatie is: 
vv Unicum 
Schouw 54-01 (Sportpark Schouw)